Tejfölös uborkasaláta
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 1 szál kígyóuborka
- borecet, cukor, só ízlés szerint
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 mokkáskanál pirospaprika
- 1 késhegynyi őrölt bors
- 2 dl tejföl
Elkészítés
Az uborkát megmossuk, törlőkendővel megszárítjuk. Vékonyan felvágjuk, egy nagyobb tálba tesszük. Megsózzuk. Egy kisebb tálkában kikeverünk borecetet, cukrot (vigyázzunk, ne legyen több másfél decinél a víz), majd belekeverjük a zúzott fokhagymát. Kis tálkákban tálaljuk. Mindenki ízlés szerint összekeveri tejföllel.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.